Modal content
×

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI

WEB SİTESİ GİZLİLİK VE ÇEREZ POLİTİKASI

Web sitemizi ziyaret edenlerin kişisel verilerini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca işlemekte ve gizliliğini korumaktayız. Bu Web Sitesi Gizlilik ve Çerez Politikası ile ziyaretçilerin kişisel verilerinin işlenmesi, çerez politikası ve internet sitesi gizlilik ilkeleri belirlenmektedir.

Çerezler (cookies), küçük bilgileri saklayan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından, tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanır. İnternet sitesi tarayıcınıza yüklendiğinde çerezler cihazınızda saklanır. Çerezler, internet sitesinin düzgün çalışmasını, daha güvenli hale getirilmesini, daha iyi kullanıcı deneyimi sunmasını sağlar. Oturum ve yerel depolama alanları da çerezlerle aynı amaç için kullanılır. İnternet sitemizde çerez bulunmamakta, oturum ve yerel depolama alanları çalışmaktadır.

Web sitemizin ziyaretçiler tarafından en verimli şekilde faydalanılması için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler tercih edilmemesi halinde tarayıcı ayarlarından silinebilir ya da engellenebilir. Ancak bu web sitemizin performansını olumsuz etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını değiştirmediği sürece bu sitede çerez kullanımını kabul ettiği varsayılır.

1.Kişisel Verilerin İşlenme Amacı

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz aşağıda sıralanan amaçlarla T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine uygun olarak işlenmektedir:

  • T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin yürütülmesi için gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin gerçekleştirilmesi,
  • T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların yapılması ve ilgili iş süreçlerinin gerçekleştirilmesi,
  • T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması.
 
2.Kişisel Verilerin Aktarıldığı Taraflar ve Aktarım Amacı

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz, kişisel verilerinizin işlenme amaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen yetkili kamu kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

3.Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi

Çerezler, ziyaret edilen internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihaza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır. Web sitemiz ziyaret edildiğinde, kişisel verilerin saklanması için herhangi bir çerez kullanılmamaktadır.

4.Çerezleri Kullanım Amacı

Web sitemiz birinci ve üçüncü taraf çerezleri kullanır. Birinci taraf çerezleri çoğunlukla web sitesinin doğru şekilde çalışması için gereklidir, kişisel verilerinizi tutmazlar. Üçüncü taraf çerezleri, web sitemizin performansını, etkileşimini, güvenliğini, reklamları ve sonucunda daha iyi bir hizmet sunmak için kullanılır. Kullanıcı deneyimi ve web sitemizle gelecekteki etkileşimleri hızlandırmaya yardımcı olur. Bu kapsamda çerezler;

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli olmayan işlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu işlevler arasında videolar gibi içerik yerleştirme veya web sitesindeki içerikleri sosyal medya platformlarında paylaşma yer alır.

Teknik olarak web sitemizde kullanılan çerez türleri aşağıdaki tabloda gösterilmektedir.

Oturum Çerezleri

(Session Cookies)

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin web sitemizi ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir. Amacı ziyaretiniz süresince İnternet Sitesinin düzgün bir biçimde çalışmasının teminini sağlamaktır.

 

Web sitemizde çerez kullanılmasının başlıca amaçları aşağıda sıralanmaktadır:

  • • İnternet sitesinin işlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,
5.Çerez Tercihlerini Kontrol Etme

Farklı tarayıcılar web siteleri tarafından kullanılan çerezleri engellemek ve silmek için farklı yöntemler sunar. Çerezleri engellemek / silmek için tarayıcı ayarları değiştirilmelidir. Tanımlama bilgilerinin nasıl yönetileceği ve silineceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.allaboutcookies.org adresi ziyaret edilebilir. Ziyaretçi, tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkânına sahiptir.  

6.Veri Sahiplerinin Hakları

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11 inci maddesi kapsamındaki talepleri, Politika’da düzenlendiği şekilde, ayrıntısını Bakanlığımıza ileterek yapabilir. Talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvuruları ücretsiz olarak sonuçlandırılır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre ücret talep edilebilir.

 

  • e-Devlet
  • İçişleri Bakanlığı
  • Diğer Valilikler

Valilikler

T.C. Malatya Valiliği
T.C. Malatya Valiliği
T.C. Malatya Valiliği
  • VALİLİK
    Yöneticilerimiz Valilik Birimleri Tarihçe Görev Yapmış Valilerimiz İl Protokol Listesi Mevzuat Kurumsal Kimlik Etik Komisyonu İl İnsan Hakları Kurulu
  • MALATYA
  • İLÇELERİMİZ
  • HİZMETLERİMİZ
    Hizmet Birimleri Kamu Hizmet Standartları Yatırımlar
  • GÜNDEM
    Validen Haberler Haberler Duyurular
  • İLETİŞİM
°C
20
Temmuz2025
Parçalı Bulutlu
23
°C
5 Günlük Hava Tahmini
temizle
  • VALİLİK
    • Yöneticilerimiz
      • Vali Seddar Yavuz
      • Vali Yardımcıları
        • Sedat Özdemir
        • Ömer Kıraç
        • Ahmet Korkmaz
        • Osman Kural
        • Ali Açıkgöz
        • Bilal Basrı
        • Talat Tabur
      • Kaymakamlar
        • Adem Topaca
        • Muhammet Kılıçaslan
        • Seher Söyler
        • Erkan Savar
        • Şeref Gülyer
        • Ahmet Fatih Sungur
        • Ayşe Karaca Nas
        • Muhammed Fatih Günlü
        • Onur İnce
        • Ahmet Yeşilyurt
        • Tunahan Nas
        • Osman Kurt
        • Hasan Hüseyin Uzan
    • Valilik Birimleri
      • Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı
      • Özel Kalem Müdürlüğü
      • İl Yazı İşleri Müdürlüğü
      • İl İdare Kurulu Müdürlüğü
      • İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü
      • İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
      • İl Sosyal Etüt Ve Proje Müdürlüğü
      • İdare ve Denetim Müdürlüğü
      • Protokol Şube Müdürlüğü
      • Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü
      • İdari Hizmetler Şube Müdürlüğü
      • Hukuk İşleri Şube Müdürlüğü
      • Açık Kapı Şube Müdürlüğü
    • Tarihçe
      • Hükümet Konağı Tarihçesi
    • Görev Yapmış Valilerimiz
    • İl Protokol Listesi
    • Mevzuat
      • Valilik Genelgeleri
      • Valilik Genel Emirleri
      • Valilik Yönergeleri
      • Valilik Kararları
      • Genelgeler ve Görüşler
      • Valilik Teşkilatı Hakkında Mevzuat
      • Personel Mevzuatı
      • Eğitim Konuları
    • Kurumsal Kimlik
    • Etik Komisyonu
    • İl İnsan Hakları Kurulu
  • MALATYA
  • İLÇELERİMİZ
  • HİZMETLERİMİZ
    • Hizmet Birimleri
    • Kamu Hizmet Standartları
    • Yatırımlar
  • GÜNDEM
    • Validen Haberler
    • Haberler
    • Duyurular
  • İLETİŞİM

VALİ TOPRAK, TARIMA DAYALI SANAYİNİN GELİŞTİRİLMESİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜRSEK İSTİHDAMA DA KATKI SAĞLAMIŞ OLURUZ

Vali Mustafa Toprak, ‘Telli Terbiye Sistemi ile Ahududu ve Böğürtlen Yetiştiriciliği’ eğitimi alan kursiyerlerin sertifikalarını vererek kursiyerlerle birlikte ahududu ve böğürtlen fidesi dikti.
 
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ‘Kırsalda Kadının Güçlendirilmesi Programı’ ve ‘Kadın Çiftçiler Yeniliklerle Buluşuyor’ projesi dâhilinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce yürütülen ‘Telli Terbiye Sistemiyle Ahududu ve Böğürtlen Yetiştiriciliği Projesi’nde eğitim alan kursiyerlerin sertifikalarının verilmesi öncesi Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürü Abdullah Erdoğan tarafından açıklamalarda bulunuldu.
 
Enstitüsü Müdürü Erdoğan, “Enstitümüz bünyesindeki uygulama parselinde kursiyerlerimiz, teorik olarak aldıkları eğitimlerin ardından, bizzat kendileri yetiştiriciliğin her aşamasında bizlerle birlikte olacaklar. Onlara teknik bilgileri uzmanlarımız tarafından verilerek kendilerinin de üretime başlamaları için destek vereceğiz. Ahududu ve Böğürtlenin ilimizde pazarlanması çok kolay Organize sanayi bölgesindeki fabrikalarımız alım garantisi vermektedirler” dedi.
 
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Tahir Macit ise, “İlimizde 2016 yılında Çilek Yetiştiriciliğinde Kadın Eli Projesi uyguladık. 26 kadın çiftçiye teorik eğitimler vererek, sahada yüksek tünel uygulamasıyla çilek dikimlerini gerçekleştirdik. 2017 yılı Mayıs ayında çilek hasadı yapacağız. 2017 yılı için Telli Terbiye Sistemi ile Ahududu ve Böğürtlen Yetiştiriciliği Projesi uygulanmaya başlandı. Verilen teorik eğitimlerden sonra sahada dikim yaptırılarak telli terbiye sistemi kursiyerlerimize öğretilecektir. Bu eğitimlere 22 kadın çiftçimiz katılmıştır. Doku kültürüyle yetiştirilen 3 çeşit böğürtlenin yanı sıra, Giresun Fındık Araştırma Enstitüsünden temin edilen 4 çeşit Ahududu fidesi uygulama parselimize dikilecektir. Bugün Sayın Valimizin teşrifleriyle fidelerimizi dikeceğiz. Kurumlarımıza ve tarıma verdikleri önemden ve desteklerinden dolayı Sayın Valimize çok teşekkür ederim” dedi.
 
Vali Toprak’ da, “Burada sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Üretime olacak katkılarınızdan ve bu eğitimleri almak için gösterdiğiniz gayretlerden dolayı sizlere teşekkür ederim. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın üretime verdiği destekleri değerlendirerek ‘Genç Çiftçi Projesi’ kapsamında çok güzel işletmeler kuran üreticilerimiz var.
 
İnşallah sizler de almış olduğunuz bu eğitimlerle kendi bahçelerinizi kurarsınız. Müdürlerimizin ifade ettiği gibi ilimizde rekolte ne kadar olursa olsun satın alma garantisi veren işletmelerimiz var.
 
Tarıma dayalı sanayinin geliştirilmesi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürürsek istihdama da katkı sağlamış oluruz. Ahududu ve Böğürtlen hem vitaminli, hem de besleyici özelliğe sahip olup, Ahududu taze tüketiminin yanı sıra meyve suyu, dondurma, pasta, Böğürtlen ise meyve suyu, reçel, marmelat, konserve, pasta ve dondurma gibi sanayiye yönelik tüketim şekilleriyle de ön plana çıkan, zorluklarının yanı sıra uygulanabilirliği mümkün olan üzümsü meyveler. Zaten alın teri dökmeden başarı elde etmek mümkün değildir.
 
Bu projeye katkı sağlayan başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımıza, İl Müdürlüğümüze ve Enstitü Müdürlüğümüze sizlerin nezdinde teşekkür ediyorum” dedi. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından 3 gün süreyle teorik eğitim alan kursiyerlerin sertifikalarını verdi.
 
Uygulama eğitimi verilen Enstitü arazisindeki uygulama parselinde program sorumlusu eğitimciler ve kursiyerlerin fide dikimini izleyen Vali Toprak,  İl Müdür vekili Macit, Enstitü Müdürü Erdoğan, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Şevket Başyiğit ve Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Koordinatörü Cemil Ernim ile birlikte Ahududu ve Böğürtlen fidelerinin dikimini gerçekleştirdi.
 
 
https://www.tccb.gov.tr/
https://www.icisleri.gov.tr/
https://www.turkiye.gov.tr/
https://www.cimer.gov.tr/
 

Bizi Takip Edin

  • Erişilebilirlik
  • Resmi Gazete
  • Kullanım ve Gizlilik
İnönü Mah. Buhara Cad. No:250, 44070 Yeşilyurt/MALATYA
0 422 324 22 66 - 0 422 323 02 43
 
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezlere yer veriyoruz 🍪 Çerez politikamız hakkında bilgi edinmek için tıklayınız